Morgonrutin

Om jag skulle köpa en pool så skulle jag köpa från svenskapoolfabriken. Min käre bror köpte pool därifrån och han verkar hur nöjd som helst. Jag tycker det låter så mysigt att ha en bassäng hemma. Han brukar göra så att han doppar sig varje dag innan han går till jobbet. Det är tydligen bättre än en morgondusch just för att man shockar kroppen mer. Om man duschar så kan man ju vänja sig långsamt vid kylan eller värmen men om man hoppar i en pool så är det ju den temperaturen som det är. Det låter faktiskt väldigt skönt, jag tror att jag måste sova över hos honom snart. Bara så att jag kan testa på att doppa mig innan jag går till jobbet. Det brukar ju vara ganska kallt i pooler, men det är nog bara ganska så bra i det här fallet faktiskt. Jag tror att det är bättre än varmt vatten i alla fall.


Leave a Reply